MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

17,50 kr återbäring

Till Voi

Voi erbjuder 17,50 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Första åket17,50 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Voi

Campaign

Prova på - få 40 kr rabatt

Nu får du både bonus och 40 kr rabatt när du provar Voi för första gången. Ladda ner appen, ange vår rabattkod och gör ditt första åk för att ta del av erbjudandet. Gäller endast nya kunder.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 57 dagar och 18 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Voi

Voi är ett svenskt mikromobiltetsbolag som erbjuder delning av elsparkcyklar i samarbete med städer och kommuner sedan augusti 2018. Deras vision är städer där människorna kan röra sig fritt och på sina egna villkor. Utan vare sig trängsel, motorbuller eller luftföroreningar. För att uppnå denna vision använder Voi avancerad teknik som gör transport i stan enkel och tillgänglig för alla. Så hoppa på en scooter när som helst, och kör var som helst i staden, på bara några minuter.

Särskilda villkor

Klicka dig vidare till Voi i mobilen via vår länk, ladda ner appen och ta sedan din första åktur. Endast för nya medlemmar.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Voi registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up