MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 82,50 kr återbäring

Till Mjuk

Mjuk erbjuder upp till 82,50 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Ny säljare75 kr82,50 kr
Köp2.5%4.13%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Mjuk

Campaign

Höjd bonus på second hand-möbler

Mjuk är det lättaste sättet att köpa och sälja second hand-möbler online. Nu får du höjd bonus på dina köp, och även när du börjar sälja dina egna möbler.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 12 dagar och 20 timmar

Om Mjuk

Sälj dina begagnade möbler via Mjuk! Mjuk tar hand om hela försäljningsprocessen åt dig. Vid flytt eller renovering kan du också bekvämt sälja flera möbler samtidigt. De hämtar möblerna du vill sälja från ditt hem när det passar dig, så att du kan bli av med möblerna så smidigt som möjligt. Deras team hanterar, rengör, fotograferar, lagrar och säljer dina möbler. Det enda du behöver göra är att koppla av.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Mjuk registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up