MyBonus

Logga in

Logga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 4% återbäring

Till eBeach

eBeach erbjuder upp till 4% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Hotell4%
Flyg + Hotell3%
Flyg0.5%
Deals0.5%

Dela och få Buddy-bonus

Om eBeach

eBeach fungerar som en agent som gör en sökning mellan dig och olika tredjepartsleverantörer av till exempel flyg, hotell och transfer. För flygbokningar fungerar de som din agent när de gör din bokning med flygbolaget, de är alltså inte en agent för flygbolaget. Varje produkt som du bokar har prissatts individuellt oberoende av andra produkter som bokas samtidigt.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos eBeach registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas av butiken. Det tar mellan 15-90 dagar. För hotell- och resebokningar ska bokningen vara betald och nyttjad innan återbäringen kan betalas ut.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2018 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.