MyBonus

Logga in

Logga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

5% återbäring

Till Megabillig

Megabillig erbjuder 5% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Megabillig5%

Dela och få Buddy-bonus

Om Megabillig

Megabillig.se vill att fler människor ska kunna unna sig det lilla extra. Målet och syftet är enkelt, de vill att det ska vara enkelt att handla megabilligt på nätet. För att nå de målen har de valt att vara megabilliga och använda tjänsten DIBS som en av deras betalningsmetoder. Att handla på megabillig.se ska vara enkelt, det ska gå snabbt och det ska bli rätt. Därför erbjuder de enkel manövrering på hemsidan och enkla betalsätt med redan inställd frakt och alla priser inkl. moms.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos Megabillig registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är redo att betalas ut till ditt bankkonto 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I undantagsfall kan det dröja längre, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterregistreringar. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning inom 30 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.