MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 6% återbäring

Till Hotels.com

Hotels.com erbjuder upp till 6% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Mer än 5 nätter5%6%
Övrigt2%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Hotels.com

Campaign

Spara 30% eller mer på hotell + höjd bonus

Välj din destination idag! Nu får du 30% eller med med hemliga Black Friday priser hos Hotels.com. Plus höjd bonus när du bokar vistelser som är 5+ nätter!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 8 timmar

Om Hotels.com

Hotels.com har ett av världens största utbud av boenden för resenärer, både enskilda hotell och större hotellkedjor, med fler än hundratusentals boenden i hela världen. Vi ger resenärer information om hotellpriser, bekvämligheter och tillgänglighet på ett och samma ställe, och vi specialiserar oss på att ordna boende åt resenärer under utsålda perioder.

Särskilda villkor

Ingen återbäring ges vid köp med rabattkod, kampanjkod eller kupong. Inte heller ges det på köp där Rewards bonusnätter utnyttjas eller där köp betalas med presentkort. För att vara säker på din återbäring ska du fullgöra din bokning via den klickade länken som genereras från MyBonus. Om man väljer att betala på plats och inte i förväg kommer det ta mellan 60-90 dagar efter nyttjandet av bokningen innan Hotels godkänner bokningen.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Hotels.com registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up