MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Så funkar det

Mer pengar tillbaka att handla för!

Näthandeln ökar ständigt och förra året handlade den genomsnittliga svensken för nästan 25 000 kr på nätet*. Om nu samma genomsnittlige svensk gjort alla sina inköp via MyBonus, med en återbäring på i snitt 5%, hade vi givit Sveriges konsumenter nästan 1250 kr tillbaka per person! Pengar som vi tycker att man skulle kunna ha ännu mer roligt för. *Konsumenter mellan 18-79 år, E-handeln i Norden 2018, Postnord

Shoppa som vanligt

Allt du behöver göra är att gå via MyBonus.com till någon av våra över 720 anslutna butiker. Där handlar du bara som vanligt medan vi automatiskt spårar ditt köp i bakgrunden. Ju mer du använder MyBonus, desto mer kommer du att få tillbaka.

Butiken ger provision

Som tack för att vi hänvisat dig till deras butik får vi en liten försäljningsprovision, där större delen nu går tillbaka till dig i form av återbäring. För till skillnad mot att lägga pengar på olika sorters reklam betalar butiken här bara för faktiskt genomförda köp, smartare och bättre för alla.

Pengar in på ditt bankkonto

På ditt MyBonus-konto ser du återbäringen växa och när du har minst 100 kronor klart för utbetalning för du snabbt och enkelt över detta till ditt bankkonto. Att vara medlem är helt gratis och du förbinder dig aldrig till att köpa något.

Mer bonus med Bonus Buddies

Berätta för dina vänner hur de också kan få pengar tillbaka på alla sina köp så har vi en liten present väntande när de registrerar sig. Själv får du då en “Bonus Buddy”, 10% på hela din väns återbäring under första året.

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up