MyBonus

Logga in

Logga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Så funkar det

Som medlem shoppar du smartare

1. Gå med

Det tar bara några sekunder att bli MyBonus-medlem och sedan kan du börja få återbäring när du shoppar på nätet. När du shoppar via MyBonus får du riktiga pengar tillbaka på varje köp du gör hos någon av de hundratals välkända nätbutikerna som är anslutna till oss.

2. Shoppa

Det hela är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att klicka dig vidare till dina favoritbutiker via MyBonus och sedan shoppa precis som vanligt. Återbäringen kan vara i form av en fast summa per köp eller en procentsats av hela ordervärdet. Allting registreras automatiskt i vårt system. På vår kampanjsida hittar du de senaste rabattkoderna och de mest fördelaktiga kampanjerna hos våra anslutna butiker. Genom att kombinera dessa med återbäringen kan du spara mycket pengar.

3. Ta ut återbäringen

På ditt medlemskonto ser du återbäringen växa och när du har kommit upp i 100 kronor för du snabbt och enkelt över dem till ditt bankkonto. Det kan ta mellan 30-90 dagar att få din återbäring godkänd. Att vara medlem hos oss är helt gratis och du förbinder dig inte till att köpa något.

Hur kan MyBonus ge mig pengar tillbaka?

När du som inloggad medlem klickar dig vidare och shoppar i någon av våra anslutna butiker registreras detta och vi får en försäljningsprovision av butiken. Den större delen av denna provision ger vi sedan tillbaka i form av återbäring till dig. Ju mer du använder MyBonus, desto mer kommer du att spara.

Mer pengar på kontot med Bonus Buddies

Dela med dig av glädjen i smartare shopping, så belönar vi både dig och dina vänner. För varje ny medlem som du värvar, får du en ny Bonus Buddy. Detta innebär att du får bonus även på alla köp din Bonus Buddy gör under ett helt år.

Shoppa direkt eller läs mer under Frågor & svar

Gå med nu Frågor & svar

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2018 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.