MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Om oss

Om oss

Att handla på nätet är idag en naturlig del av våra liv. Nästan allt du kan föreställa dig hittas nu enkelt genom datorn eller telefonen. Att shoppa är kul. Mindre kul är det kanske att spara ihop pengar till allt det där du går och dagdrömmer om. Tänk om man på något sätt kunde kombinera de båda? Så tänkte i alla fall vi när vi startade medlemsklubben MyBonus.

Bara genom att göra dina vardagsköp via MyBonus, kan många bäckar små bli en riktigt stor å. Vi ser alltid till att du får en liten slant tillbaka på köpen du gör genom oss. Därefter är det helt upp till dig att bestämma hur Bonusen kan sätta guldkant på ditt liv.

Att vara medlem på MyBonus är helt gratis och vi finns som app, på webben och som ett plug-in till din webbläsare. Det enda du som medlem behöver göra för att få pengar tillbaka på dina köp är att gå via oss och sedan handla i dina favoritbutiker på nätet, precis som vanligt. Vare sig det gäller kläder, inredning, elektronik eller resor kan du hitta allt du behöver i någon av våra 1100+ anslutna butiker. Dessa inkluderar några av Sveriges mest kända varumärken som CDON.com, Nelly.com, Dustin och Hotels.com.

Till skillnad mot andra liknande tjänster får du hos oss alltid din bonus inkl. moms. Det gör att vi många gånger kan ge dig den högsta bonusen på ditt köp, och att du dessutom alltid direkt ser hur mycket du kommer få tillbaka. Undrar du hur vi kan ge dig pengar tillbaka eller vill läsa mer om hur tjänsten funkar, kan du göra det under Så funkar det.

MyBonus ingår i Say Group AB med över 15 års erfarenhet av digitala plattformar. Tjänsten lanserades i Sverige år 2017 och drivs av MyBonus AB, med säte i Göteborg. Ambitionen är att växa med våra medlemmar och bli den ledande medlemsklubben för e-handel i Norden.

Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda våra medlemmar en så bra tjänst som möjligt, tar vi gärna emot din feedback. Välkommen att höra av dig till kundservice@mybonus.com.

Tack för ditt förtroende!

MyBonus AB
Fabriksstråket 32
433 76 Jonsered
Org.nr: 556994-6832

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med oss på MyBonus?
Maila då till Kundservice på kundservice@mybonus.com, så hör vi av oss inom kort.

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up