MyBonus

Logga in

Logga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Om oss

Företagsinfo

MyBonus är en gratis medlemsklubb som erbjuder konsumenter pengar tillbaka när de handlar på nätet. Det enda du som medlem behöver göra för att få pengar tillbaka på dina köp är att klicka dig vidare till butiken från MyBonus och sedan handla precis som vanligt. Vare sig det gäller kläder, inredning, elektronik eller resor kan du hitta allt du behöver i någon av våra över 700 anslutna butiker. Dessa inkluderar några av Sveriges mest kända varumärken som CDON.com, Nelly.com, Dustin och Hotels.com. I utbyte mot att butiker får synas på MyBonus får vi en provision som vi delar med oss av till dig som medlem i form av återbäring. Denna provision kan antingen vara i procentform eller som fast ersättning och varierar beroende på butik. Mer om tjänsten går att läsa på sidan Så funkar det.

MyBonus ingår i Say Group där bland annat Mobajl AB ingår med över 15 års erfarenhet av digital marknadsföring. Tjänsten lanserades i Sverige 2017 och drivs av MyBonus AB, med säte i Göteborg. Ambitionen är att växa med våra medlemmar och bli den ledande återbäringssidan i Norden.

Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda våra medlemmar en så bra tjänst som möjligt, tar vi gärna emot din feedback. Välkommen att höra av dig till kundservice@mybonus.com. Tack för ditt förtroende!

MyBonus AB
Kungsportsavenyen 33
411 36 Göteborg
Org.nr: 556994-6832

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med oss på MyBonus?
Maila då till Kundservice på kundservice@mybonus.com, så hör vi av oss inom kort.

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.