MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Kundservice

Kontakta oss?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på din fråga nedan eller om du behöver ytterligare hjälp. Maila oss så hör vi av oss inom kort.

kundservice@mybonus.com

Saknar du ett köp?

Om du gjort ett köp via MyBonus som inte registrerats på ditt konto efter 48 timmar trots att du följt våra rekommendationer, rapportera det till oss här.

Logga in

Vanliga frågor & svar

Här finner du svaren på de mest förekommande frågorna som vår kundservice tar emot.

Bli medlem

Hur fungerar MyBonus?

Toggle answer
När du handlar genom någon av MyBonus plattformar får du automatiskt pengar tillbaka. Medlemsskapet hos oss är helt gratis och vi har idag över 720 anslutna butiker inom allt från mode till elektronik och resor. Eftersom vi marknadsför butiker och erbjudanden på MyBonus får vi en provision på varje förmedlat köp från våra anslutna butiker. Denna provision delar vi sedan med oss av till dig som kund som har gjort köpet i form av återbäring. Återbäringen kan vara i antingen en fast summa eller i form av procent baserat på ditt ordervärde. Allt sker automatiskt och du behöver bara se till att du klickar dig vidare från MyBonus till den butik där ska göra köpet för att erhålla din återbäring. Återbäringen som du erhåller från oss kan du sedan enkelt ta ut till ditt bankkonto.

Kostar det något att använda MyBonus?

Toggle answer
Nej, tjänsten är helt gratis. Du kommer istället att tjäna pengar på att använda MyBonus eftersom du kan handla precis som vanligt, men ändå få pengar tillbaka på allt du handlar. På så sätt blir MyBonus ett enkelt vardagssparande!

Hur kan MyBonus lämna återbäring i form av pengar till mig när jag handlar på nätet?

Toggle answer
Vi har samarbetsavtal med alla de butiker som finns anslutna på MyBonus och när du klickar dig vidare från MyBonus kan butiken i fråga se att köpet kommer från oss. Som tack för att vi förmedlar ett köp får vi en provision. Denna provision delar vi sedan alltid med dig och du erhåller alltid minst 50% av provisionen i form av återbäring. Det blir en klassisk win-win situation där butiken, vi och du tjänar på det och blir vinnare!

Hur gör jag för att få min återbäring utbetald?

Toggle answer
När du har fått minst 100 kr återbäring registrerat på ditt MyBonuskonto under ”Redo för utbetalning”, kan du när som helst begära att få dem utbetalda . Utbetalningen görs genom vår samarbetspartner Trustly och kommer att synas på valfritt bankkonto inom kort. Notera dock att större summor granskas manuellt varför det kan ta någon arbetsdag eller två innan de syns på ditt bankkonto. Trustly är ett licensierat betalningsinstitut under tillsyn av Finansinspektionen.

Hur gör jag för att min återbäring ska registreras i samband med ett köp?

Toggle answer

Se alltid till att börja med att logga in på MyBonus och besök butiken du har tänkt att handla på MyBonus.com eller i vår app MyBonus. Klicka dig sedan vidare till butiken i fråga och handla precis som vanligt. Har du vårt web plug-in MyBonus Autobäring kan du gå till butiken direkt så får du en notis som påminner dig om att aktivera din återbäring istället.

Nedan listas några saker man dock bör tänka på när man handlar genom oss:

-Besök inte andra sidor efter att du klickat dig vidare från MyBonus och innan köpet är slutfört. T.ex. kan rabattkodssidor och prisjämförelsesidor göra att spårningen av ditt köp bryts, vilket gör att vi inte kan erhålla provisionen som vi ska dela med dig.

-Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Om du använder presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida.

-Tillåt alltid cookies i webbläsaren då detta är ett krav för att köpet ska kunna spåras så att återbäringen kan registreras.

-Inaktivera alltid programvaror som är till för att blockera reklam, så kallade Adblockers, innan du använder MyBonus och ska göra ett köp. Dessa programvaror kan komma att hindra spårningen av ditt köp och återbäringen kan därmed utebli.

-Ibland kan det finnas särskilda villkor som gäller specifikt för just den butiken. Vänligen läs dessa innan du gör ditt köp så att du är införstådd med villkoren som gäller för att erhålla återbäringen.

Hur lång tid tar det innan min återbäring kan betalas ut?

Toggle answer
Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Varför har mitt köp inte blivit registrerat på mitt konto på MyBonus?

Toggle answer

Det finns olika anledningar till att ditt köp inte har registrerats korrekt på ditt MyBonuskonto. Har din återbäring inte registrerats under "Inkommande återbäring" inom 48 timmar från ditt köp, kan du rapportera in köpet manuellt till oss här. Det bästa är om du kan bifoga din orderbekräftelse eller i annat fall bifogar du följande information för att underlätta vår uppföljning:

- Butiksnamn

- Total ordersumma

- Tidpunkt för köpet

- Butikens ordernummer

Viktigt att tänka på för att din återbäring ska registreras korrekt hos MyBonus:

Gå alltid via någon av MyBonus plattformar innan du gör ditt köp. Undvik att besöka andra sidor innan du slutför köpet hos butiken. Om du råkar besöka andra sidor såsom rabattkodssidor eller prisjämförelsesidor där emellan så gå alltid tillbaka till MyBonus och besök butiken i fråga igen genom att klicka dig ut från MyBonus eller klicka "Aktivera återbäring" i MyBonus Autobäring.

Inaktivera alltid programvaror som är till för att blockera reklam, så kallade Adblockers, innan du använder MyBonus och ska göra ett köp. Dessa programvaror kan komma att hindra spårningen av ditt köp och återbäringen kan därmed utebli.

Tillåt alltid cookies för att spårningen av dina köp ska fungera korrekt.

Använd bara rabattkoder som finns på MyBonus. Vi kan inte garantera att rabattkoder fungerar tillsammans med MyBonus, även om det oftast går att kombinera icke-exklusiva rabattkoder som ligger live på butikers hemsidor.

Kan jag använda alla rabattkoder tillsammans med MyBonus?

Toggle answer
Det är viktigt att tänka på att endast använda rabattkoder som har kommunicerats ut från oss, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp. Detta då butiker ibland ser rabattkoder som exklusiva, varför rabattkoder i exempelvis butikers egna nyhetsbrev, SMS eller dylikt inte går att kombinera med återbäring. Inte heller är det tillåtet att kombinera återbäringen du får från oss med rabattkoder från exempelvis rabattkodssiter eller influencers då dessa är exklusiva för respektive kanal. Med detta sagt går det dock oftast att kombinera icke-exklusiva rabattkoder som ligger live på butikens hemsida.

Varför har min återbäring nekats?

Toggle answer

Om du har fått nekad återbäring, kan det bero på olika orsaker, nedan listas de vanligaste:

- Ordern är avbeställd eller avbokad

- Varorna är returnerade

- Erbjudandet gällde endast nya kunder och butiken har bedömt dig som återkommande kund

- En otillåten rabattkod eller ett presentkort har använts

- Köpet har registrerats via en annan sida eller plattform, såsom rabattkodssidor bloggar, testsidor eller prisjämförelsesidor som du har besökt innan köpet slutfördes

När en återbäring blir nekad av butik betyder det att vi inte får någon provision av butiken i fråga som vi kan dela med dig, varför återbäring inte kan erhållas

Skulle det vara så att din återbäring har nekats trots att du har följt våra riktlinjer kan du rapportera in köpet här, så följer vi upp köpet manuellt åt dig istället och återkommer med besked om vad som kan ha hänt.

Varför måste jag logga in på MyBonus och klicka mig vidare till butiken för att få min återbäring?

Toggle answer
För att tekniken ska fungera och för att du ska få din återbäring automatiskt registrerad måste du klicka dig in till butiken via MyBonus. På så sätt kan vi spåra köpet till ditt MyBonuskonto så att du kan erhålla din återbäring.

Behöver jag göra något om jag returnerar ett köp som jag fått återbäring för?

Toggle answer
Nej, det sköts helt automatiskt av butiken, så det är bara att returnera dina varor precis som vanligt. Vid returer eller återköp kommer din återbäring som har blivit registrerad att automatiskt bli nekad på ditt MyBonuskonto.

Jag kan inte logga in på mitt konto, vad gör jag?

Toggle answer
Om du inte kan logga in på ditt MyBonuskonto kan du be om ett nytt lösenord i inloggningsrutan. Skulle inte det fungera så kan du skicka ett e-postmeddelande om detta till vår support på kundservice@mybonus.com. Observera att det är viktigt att du skickar från samma e-postadress som du är registrerad med på MyBonus.

Får man ha fler konton på MyBonus?

Toggle answer
Nej, det är bara tillåtet med ett MyBonuskonto per person och vi har rätten att ta bort ytterligare MyBonuskonton som tillhör en och samma person.

Kan medlemmen som rekryterade mig till MyBonus se i vilka butiker jag har handlat och för vilka summor?

Toggle answer
Nej, vi visar inte dessa uppgifter för medlemmen som rekryterade dig till oss. Hen kan heller inte se att det är från ditt köp som hen får bonus för. Detta gör vi för att värna om din integritet.

Finns det några regler som man bör rätta sig efter när man bjuder in vänner till MyBonus?

Toggle answer
Du får bjuda in hur många vänner du vill, men du får bara skicka inbjudningar till personer du känner och som du tror skulle gilla vår tjänst, det är alltså inte tillåtet att "spamma" personer du inte känner eller som du inte tror skulle tycka om vår tjänst. Du måste även följa gällande regler som gäller på forum och bloggar där du lägger ut din rekryteringslänk. Om du bryter mot ovanstående så kan ditt MyBonuskonto komma att stängas ner.

Vad gör jag om jag har en fråga som inte finns med här?

Toggle answer
Då får mer än gärna skicka ett e-postmeddelande till vår hjälpsamma support på kundservice@mybonus.com så besvarar de din fråga så fort som möjligt. Alternativt är du välkommen att kontakta oss via vår live chatt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up