MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

7.5% återbäring

Till inkClub

inkClub erbjuder 7.5% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

inkClub7.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från inkClub

Campaign

Bläck eller fotopapper för 1 kr

Du vet väl att du kan välja bläck, fotopapper eller en dammsugarpåse för endast 1 kr hos InkClub? Erbjudandet gäller utvalda produkter, samt en gång per kund och per produkttyp.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 4 dagar och 6 timmar

Om inkClub

inkClub finns till för dig som vill göra smarta val i din vardag oavsett om du är hemma eller på kontoret. I deras e-handelsbutik kan du med några enkla knapptryck handla alla de små vardagliga prylar som är ack så viktiga för att vardagen ska flyta på. InkClub vill vara ditt förråd på nätet där du snabbt kan beställa allt du behöver redan innan det tar slut.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från inkClub registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up