MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

200 kr återbäring

Till VitaePro

Du får 200 kr återbäring på de köp du gör hos VitaePro. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

VitaePro200 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från VitaePro

Campaign

-50% på första paketet + 200 kr i bonus

Besväras du av led- eller muskelvärk? Just nu får du 50% rabatt på första paketet VitaePro! Passa på att investera i din hälsa. Ingen bindningstid, leverans direkt hem plus 200 kr i bonus.

*Erbjudandet gäller endast nya kunder.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 141 dagar och 13 timmar

Om VitaePro

VitaePro är ett kosttillskott av högsta kvalitet, sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser, från trygga, rena och spårbara källor. Ingredienserna i VitaePro är speciellt bra för musklerna och lederna. Introduktionserbjudande: 50% rabatt på första paketet plus en gåva - Ingen bindningstid – leverans direkt hem!

Särskilda villkor

Återbäring erhålls endast för nya kunder. Kunder med utländska adresser och belastad betalningshistorik kan komma att nekas. Notera att återbäringen här kan ta lite längre tid än vanligt innan den blir godkänd.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från VitaePro registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up