MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 325 kr återbäring

Till Hedvig

Hedvig erbjuder upp till 325 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Hus & Villa300 kr325 kr
Hyresrätt125 kr150 kr
Bostadsrätt125 kr150 kr
Bostadsrätt student 100 kr125 kr
Hyresrätt student 100 kr125 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Hedvig

Campaign

Höjd bonus på hemförsäkringen

Skaffa hemförsäkring hos Hedvig - Sveriges enda hemförsäkring utan bindningstid. Hedvigs försäkring är dessutom appbaserad så du slipper telefonköper och annat krångel. Nu höjd återbäring!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 3 dagar och 20 timmar

Om Hedvig

Hedvig erbjuder Sveriges enda hemförsäkring utan bindningstid. Hedvigs försäkring är helt appbaserad så du slipper pappersarbete, telefonköer och annat krångel. De tar endast en fast avgift för att driva och utveckla sin tjänst. Resten av det du betalar öronmärks för att ersätta skador. När alla skador har betalats skänks överskottet till organisationer som gör världen bättre. Du väljer själv vad till hjärta klappar för. Hittils har över 15 000 svenskar bytt – nu är det dags för dig också.

Särskilda villkor

Det går ej att kombinera återbäringen med rabattkoder som inte kommer från oss.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Hedvig registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up