MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 350 kr återbäring

Till ManyPets

ManyPets erbjuder upp till 350 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Hund150 kr350 kr
Katt100 kr350 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från ManyPets

Campaign

Höjd bonus på hund- & kattförsäkring

Skaffa ny försäkring till din hund eller katt - och få extra mycket pengar tillbaka på ditt köp denna vecka!

*Återbäring ges till nya kunder.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 1 dag och 14 timmar

Om ManyPets

ManyPets är den brittiska försäkringsutmanaren som lanserat i Sverige med visionen att erbjuda bättre djurförsäkringar, för alla. Deras försäkringar är skapade utifrån djurägarnas perspektiv och anpassade efter vad dagens katt- och hundägare efterfrågar, såsom högre ersättning, lägre självrisker och bättre villkor. Idag är de en av Storbritanniens ledande aktörer inom djurförsäkring och 2019 blev de framröstade till UK’s Most Trusted Pet Insurance Provider av deras nöjda kunder.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från ManyPets registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up