MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 12.5% återbäring

Till Dentaworks

Dentaworks erbjuder upp till 12.5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Tandblekning12.5%
​Tandverktyg10%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Dentaworks

Campaign

20% rabatt på tandprodukter vid köp över 399:-

Nu får du 20% rabatt vid köp över 399:- hos Dentaworks!

Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. Gäller för ett köp per kund.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 199 dagar och 10 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Dentaworks

Med DentaWorks tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos tandläkaren. Det är samma metod för tandblekning som hos tandläkaren och du kan bleka tänderna hemma i lugn och ro. Tandblekning tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig vita tänder. Dentaworks erbjuder professionell tandblekning till ett mycket lågt pris. Detta är möjligt tack vare egen tillverkning av tandblekning och tillbehör.

Särskilda villkor

För följande produkter erhålls ingen återbäring: Dentaworks Soft tandskena, tandskenor 3-pack och tungskrapa, Munspegel vit och blå, Night Guard Bettskena, Dentokraft tuggskena och Plaque Finder Färgtabletter.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Dentaworks registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up