MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

300 kr återbäring

Till Skellefteå Kraft

Du får 300 kr återbäring på de köp du gör hos Skellefteå Kraft. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Elavtal300 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Skellefteå Kraft

Campaign

Förnybar el utan månadsvgift i 9 månader!

Nu får du 100 % förnybar el utan månadsavgift i 9 månader, till ett värde av 405 kronor, hos Skellefteå Kraft.

*Erbjudandet gäller för dig som inte är kund hos Skellefteå Kraft sedan tidigare. Tänk på att det är samma person i hushållet som står på elnätsavtalet som ska stå på elavtalet.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 95 dagar och 9 timmar

Om Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft är den norrländska utmanaren som står på kundens sida och driver utvecklingen i energibranschen. I alla deras erbjudanden får du alltid 100% förnybar el utan extra kostnad. Enkel registrering och byte på några minuter.

Särskilda villkor

Ingen månadsavgift och inget påslag de första 6 månaderna via MyBonus. Gäller endast nya kunder, avser deras rörliga elpris och återbäring erhålls endast om elavtalet går till leverans. Notera att det kan ta lite längre tid än normalt innan din återbäring blir redo för utbetalning.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Skellefteå Kraft registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up