MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

4% återbäring

Till DOZ Apotek

Du får 4% återbäring på de köp du gör hos DOZ Apotek. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Allmänt (ej läkemedel)4%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från DOZ Apotek

Campaign

15% rabatt vid köp över 199 kr!

Nu kan du få råd med supermycket mera - ange koden i kassan och få 15% vid köp över 199kr hos DOZ Apotek!

*Gäller ej läkemedel.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 4 dagar och 8 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om DOZ Apotek

DOZ Apotek (tidigare LloydsApotek) är en nytänkande apotekskedja som vill hjälpa människor att få en bättre hälsa. Genom sin kompetens och deras lyhördhet ska de ständigt förbättra deras rådgivning och service till sina kunder och deras mål är att överträffa varje kunds förväntningar vid varje möte. De öppnade sina första apotek i Eskilstuna 2010 under namnet Doc Morris och har sedan dess vuxit med etableringar. Idag har de ett 80-tal apotek runtom i landet och ca 450 engagerade medarbetare.

Särskilda villkor

Det är endast tillåtet att använda koder och erbjudanden som är tillgängliga till alla på LloydsApotek hemsida eller som du fått av MyBonus. Återbäring ges ej på läkemedel, receptbelagda produkter och ges endast på köp online.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från DOZ Apotek registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up