MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

250 kr återbäring

Till Chilimobil

Chilimobil erbjuder 250 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Chilimobil150 kr250 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Chilimobil

Campaign

3 mån Viaplay + hög ersättning

Just nu får du 3 månader kostnadsfritt hos Viaplay om du blir kund hos Chilimobil, det nya mobil- och bredbandsabonnemanget. Kommer dessutom med extra hög återbäring!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 26 dagar och 5 timmar

Om Chilimobil

Chilimobil har mobilabonnemang som inkluderar: fria samtal, fria sms och mms, enkel betalning med kort, ingen bindningstid, byt abonnemangsform när som helst, behåll ditt nummer eller byt om du vill. Bredband inkluderar: ingen bindningstid, enkel betalning med kort, byt abonnemangsform när du vill, samt frihet att surfa var du vill.

Särskilda villkor

Chilimobil har rätt att neka ersättning om de anser att man har agerat oseriöst, exempelvis endast signat upp på ett abonnemang för att erhålla återbäring.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Chilimobil registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up