MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

9% återbäring

Till Aqua Gustus

Aqua Gustus erbjuder 9% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Aqua Gustus9%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Aqua Gustus

Campaign

Smaksatt kranvatten med hög bonus

I Sverige har vi ett av världens renaste vatten i våra kranar, ändå köper vi 250 miljoner liter vatten på flaska varje år. Därför har Aqua Gustus tagit fram naturliga och hälsosamma smaksättare för kranvatten.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 8 dagar och 4 timmar

Om Aqua Gustus

I Sverige har vi ett av världens renaste vatten i våra kranar, ändå köper vi 250 miljoner liter vatten på flaska varje år. Aqua Gustus vill hjälpa människor att förändra sitt beteende för bättrad hälsa och miljö och de hoppas att så många som möjligt vill göra detta med små enkla medel i vardagen och på så sätt göra skillnad för miljön. Aqua Gustus (vatten och smak på latin) är en naturlig smaksättning för vatten, boostad med extra vitaminer som en motreaktion till dryckesindustrins osunda produkter.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Aqua Gustus registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up