MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

250 kr återbäring

Till Greenely

Du får 250 kr återbäring på de köp du gör hos Greenely. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Greenely250 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Greenely

Campaign

Sänk din elförbrukning - få 250 kr i återbäring

Hos Greenely får du full kontroll över din elanvändning. Över 150 000 svenska hushåll har redan anslutit sig - gör det du med och få hela 250 kr i bonus! Med vår kod får du dessutom de första 6 månaderna utan den fasta avgiften.

*Koden gäller tillsvidare. Du som ”ansöker” måste vara den som står på elavtalet, vara kreditvärdig, och sedan vara kund minst 3 månader för att få din ersättning. Du får heller inte varit kund hos Greenely 6 månader dessförinnan.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 71 dagar och 13 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Greenely

Greenely är den digitala energiplattformen som optimerar kundens elanvändning med hjälp av smart teknik i en app. Bolagets tjänst utgår från deras mobilapp där användaren enkelt kan minska elkonsumtionen och minimera kostnaden för el. Appen visualiserar användarnas förbrukning och presenterar smarta insikter i syfte att minska och optimera elanvändningen. Greenely erbjuder endast ett timprisavtal då det ger kunderna möjlighet att anpassa sin elanvändning efter elpriset genom applikationens smarta funktioner såsom integrationer till elbilar, värmesystem och solceller som möjliggör automatisk styrning av elanvändningen till de billigaste timmarna.

Särskilda villkor

Återbäring ges endast vid tecknat elavtal som går till leverans. Om du nyttjar din ångerrätt, inte är kreditvärdig, inte står på nätavtal eller av annan anledning faller bort längst processen godkänns inte återbäringen. Du måste vara kund 3 månader, och du får inte ha varit kund hos Greenely 6 månader innan du tar del av erbjudandet. Notera att återbäringen här tar lite längre tid än vanligt innan den blir redo för utbetalning.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Greenely registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up