MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

450 kr återbäring

Till Telge Energi

Telge Energi erbjuder 450 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Elavtal300 kr450 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Telge Energi

Campaign

450 kr i återbäring + 2 års fri månadsavgift

Fira Black Week med ett nytt elavtal! Teckna ditt elavtal idag och få 2 års fri månadsavgift + 450 kr bonus.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 1 dag och 9 timmar

Om Telge Energi

Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte de priserna, sen kämpade de mot kolkraften. Nu står de inför vår viktigaste utmaning någonsin – att göra Sverige till förebilden inom hållbarhet. Genom att välja hållbar el märkt Bra Miljöval gör du skillnad för planeten på riktigt. Hos Telge Energi kan du inte välja något annat än el märkt Bra Miljöval.

Särskilda villkor

Kan inte kombineras med rabattkoder och erhålls per godkänt elavtal. Notera att återbäringen här tar lite längre tid än vanligt och att det inte är tillåtet att agera oseriöst genom att signa upp dig på ett elavtal i syfte att endast erhålla återbäring.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Telge Energi registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up