MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

300 kr återbäring

Till Göta Energi

Du får 300 kr återbäring på de köp du gör hos Göta Energi. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Elavtal300 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Göta Energi

Campaign

500 kr rabatt på elavtalet Spot On!

Nu kan du teckna Spot On utan bindningstid, och få 500 kr rabatt på elen under det första året - hos Göta Energi.

*Erbjudandet gäller för nya kunder som tecknar elavtal via denna sida. Vi tillämpar alltid 14 dagars ångerrätt och självklart får du hjälp med bytet av elbolag!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 204 dagar och 12 timmar

Om Göta Energi

Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag. De senaste fem åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna konsumenter. Det har gjort de till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att sina kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val.

Särskilda villkor

Kan inte kombineras med rabattkoder och erhålls per godkänt elavtal. Notera att återbäringen här tar lite längre tid än vanligt och att det inte är tillåtet att agera oseriöst genom att signa upp dig på ett elavtal i syfte att endast erhålla återbäring.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Göta Energi registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up