MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

300 kr återbäring

Till GreenMatch

GreenMatch erbjuder 300 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Godkänd offert184,60 kr300 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från GreenMatch

Campaign

Få 300 kr i återbäring*

Nyfiken på solceller? Beställ en skräddarsydd offert från Greenmatch! Just nu får du 300 kr i bonus när en offert godkänts*.

Återbäring erhålls när en offert är godkänt och har gått till en av GreenMatch samarbetspartners. Offerter med ogiltig eller felaktig information kommer att nekas. GreenMatch förbehåller sig rätten att retroaktivt neka felaktiga offerter, detsamma gäller när en person inte är kontaktbar inom 5 arbetsdagar. Detta meddelande skickas inte av GreenMatch.se, utan av en kommersiell samarbetspartner.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 9 dagar och 13 timmar

Om GreenMatch

GreenMatch.se är en jämförelsetjänst och prisportal inom grön energi. Hos GreenMatch har användarna möjlighet att ta in upp till fyra skräddarsydda offerter på solceller. Du som använare fyller i formuläret med din information och sedan tar GreenMatch kontakt med dig.

Särskilda villkor

Återbäring erhålls när en offert är godkänt och har gått till en av GreenMatch samarbetspartners. Offerter med ogiltig eller felaktig information kommer att nekas. GreenMatch förbehåller sig rätten att retroaktivt neka felaktiga offerter, detsamma gäller när en person inte är kontaktbar inom 5 arbetsdagar. Notera att bonusen här kan ta lite längre tid än vanligt innan den godkänns.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från GreenMatch registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up