MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 100 kr återbäring

Till Hallon

Hallon erbjuder upp till 100 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Mobilabonnemang100 kr
Företagsabonnemang150 kr
Mobil + Abonnemang125 kr
Bredband75 kr
Företag mobilt bredband50 kr

Dela och få Buddy-bonus

Om Hallon

Hallon är en mobiloperatör som inte är som alla andra. Som kund hos Hallon kan du nämligen byta såväl abonnemangsform som operatör, när du själv vill. Dessutom slipper du krångliga fakturor. Notera att återbäringen på Hallon dröjer minst 60 dagar innan den är redo för utbetalning.

Särskilda villkor

Gäller endast vid nytecknande av abonnemang. Hallon förbehåller sig rätten att neka återbäring till kunder som de anser är oseriösa och endast tecknas i syfte att erhålla återbäring, därför kan också återbäringen dröja längre än normalt tills den är godkänd för utbetalning. För att få ut din cashback måste du vara kund i minst 4 månader hos Hallon. De ger inte återbäring för kontantkort.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Hallon registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up