MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

160 kr återbäring

Till Maxulin

Du får 160 kr återbäring på de köp du gör hos Maxulin. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Maxulin160 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Maxulin

Campaign

Behåll din prestationsförmåga

Få ny kraft, förbättrad muskelstyrka och mer lust med Maxulin - ett kosttillskott som kan bidra till att få ut det bästa av varje man! Just nu kan du testa tillskottet för halva priset - 189 kr (ord. 378 kr) för 6 veckors förbrukning.

*Gäller nya kunder. Porto inkluderat.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 225 dagar och 21 timmar

Om Maxulin

Maxulin® är ett kosttillskott specialutvecklat för män. Produkten innehållet bl.a. Testofen® och kan reducera besvär som beror på en sjunkande testosteronnivå. Ingredienserna i Maxulin kan bidra till ny kraft och energi, förbättrad muskelstyrka och mer lust.

Särskilda villkor

Återbäring erhålls endast för nya kunder. Kunder med utländska adresser och belastad betalningshistorik kan komma att nekas, likaså om kunden inte är folkbokförd någonstans. Notera att återbäringen här kan ta lite längre tid än vanligt innan den blir godkänd.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Maxulin registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up