MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

5% återbäring

Till Rutasoka

Rutasoka erbjuder 5% återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Rutasoka5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Rutasoka

Campaign

15% på kaffe med unik kod

Ditt val av kaffe räddar liv - passa på att göra skillnad nu när du får 15% på din order med vår kod hos Rutasoka. Kanske är det läge att köpa julkaffe med smak av smörkola och apelsin?

*Koden kan läggas till efter att du lagt till produkterna i varukorgen och tryckt på "lägg order". Gäller tillsvidare.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 63 dagar och 4 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Rutasoka

Rutosoka är stolta över deras produkter. För dem handlar kvalitet om din smakupplevelse. Därför jobbar de med varje liten detalj för att ta fram ett kongolesiskt kaffe som smakar och gör gott. De köper de finaste ekologiska kaffebönorna från plantager som de själva besökt. Kaffebären handplockas av skickliga kaffemakare för att endast få med de mogna bären. Bären tvättas och torkas i solen på plantagerna. Därefter transporteras kaffebönorna så miljömässigt effektivt som möjligt till en fabrik för bearbetning av kompetenta och erfarna medarbetare. Slutligen rostas ditt kaffe energieffektivt och packas i så miljövänliga påsar som vi har möjlighet till innan det når dig och våra återförsäljare. Resultatet av allt arbete är en produkt som Rutasoka är stolta över och något som ni tillsammans kan njuta av.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Rutasoka registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up