MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

5% återbäring

Till Emma

Du får 5% återbäring på de köp du gör hos Emma. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Emma2.3%5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Emma

Campaign

6% rabatt på prisbelönad madrass + höjd bonus

Förbättra din sömn med Sveriges mest prisbelönta madrass - Emma Madrass. Beställ idag och få gratis leverans,100 dagars riskfri provperiod och 10 års garanti! Plus 6% extra rabatt med kod!

*Ange koden i kassan. Gäller tillsvidare.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 3 dagar och 7 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Emma

Emma är ett sömn tech-företag som fokuserar på att optimera sömnen för deras kunder. Emmas produktsortiment består av deras prisbelönta madrass, deras två sorters bäddmadrasser, sängar och kuddar. Madrassen Emma Original har vunnit "Bäst i test 2020".

Särskilda villkor

Din återbäring kan nekas om du klickat dig vidare till Emma via någon annan annonsör eller media innan du går via oss. De ger nämligen provision till "first click", istället för "last click" som gäller i vanliga fall.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Emma registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up