MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Scandic har nyligen ändrat deras villkor!

3% återbäring

Till Scandic

Du får 3% återbäring på de köp du gör hos Scandic. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Scandic3%

Dela och få Buddy-bonus

Om Scandic

Scandic Hotels är den största hotellkedjan i norden med cirka 280 hotell i Skandinavien och norra Europa. Hotellen varierar i design beroende på läge och typ av hotell - men Scandics populära standardutbud är alltid detsamma överallt.

Särskilda villkor

Återbäring ges endast på nyttjade bokningar. Scandic erbjuder från och med 15/10-23 även bonus för de som är Scandic-medlemmar. Vidare kommer provision endast att betalas ut för bokningar som inte använder bokningskoder eller kampanjkoder (t.ex. företagskunder som använder en företagskod, Scandics rabatt- eller partnerkoder, eller medlemsinlösen, t.ex. bonuscheckar eller poäng). Scandic Hotels kommer inte att betala provision på icke-provisionsgrundande priser (med lojalitetskoder). Dessa icke-provisionsgrundande priser inkluderar Rewards-priser, Resebyråpriser, Scandic-hotellanställda, Scandic-anställdas priser för vänner och familj och ScandicCorporate. Viktigt också att påbörja och fullgöra bokningen via den länk som genereras från MyBonus. Bonusen godkänns 80-100 dagar efter nyttjad hotellvistelse.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Scandic registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up