MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

100 kr återbäring

Till BetterWealth

Du får 100 kr återbäring på de köp du gör hos BetterWealth. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

BetterWealth100 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från BetterWealth

Campaign

Bli kund - få 150 kr insatt & 100 kr i återbäring!

Bli kund idag och få 150kr insatt på ditt konto efter att du gjort din första insättning! Du får dessutom 100kr i återbäring - hur grymt?

*Erbjudandet gäller endast nya kunder. Gäller tillsvidare.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 89 dagar och 5 timmar

Om BetterWealth

BetterWealth är den nya generationens helt digitala investeringstjänst. Deras breda portföljer är byggda på modern forskning och smart teknik för att ge dig som kund de bästa förutsättningar till en bra avkastning till begränsad risk. BetterWealth är den billigaste digitala investeringstjänsten i Sverige idag med ett förvaltningsarvode på endast 0,09% / år. Genom några enkla klick så kan du efter dina personliga preferenser skapa en investering innehållande alla olika tillgångsslag spridda över hela världen och i olika branscher. Vill du ha en vägledning om hur du ska placera utifrån olika syften såsom; buffert, pension eller generellt sparande så har de en digital eller personlig hjälp för det också.

Särskilda villkor

Återbäring ges till nya kunder.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från BetterWealth registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up