MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

4% återbäring

Till Matsmart

Matsmart erbjuder 4% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Matsmart4%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Matsmart

Campaign

Upp till 81% rabatt på massor av godis

Här kommer en tidig julklapp till alla godislovers! Under två veckor kommer ett klassiskt godisregn att falla över Matsmart med upp till 81% rabatt!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 6 dagar och 18 timmar
Campaign

Upp till 85% rabatt på julklappar

Stekpannor, böcker, spel och mycket mer. Du fyndar julklapparna med upp till 85% rabatt och eftersom sortimentet är begränsat är det först till kvarn som gäller!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 18 timmar

Om Matsmart

Matsmart - Handla billig mat på nätet och minska matsvinnet. Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos Matsmart registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up