MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

125 kr återbäring

Till Memira

Du får 125 kr återbäring på de köp du gör hos Memira. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Genomförd undersökning125 kr

Dela och få Buddy-bonus

Om Memira

Första steget till ett liv utan glasögon och kontaktlinser börjar med en undersökning hos en av Memiras specialutbildade optiker. I undersökningen får du reda på om du kan göra en synkorrigerande behandling så att du blir av med ditt synfel och slipper bära glasögon och kontaktlinser. Memira har ett flertal metoder för synkorrigering; ögonlaser, linsimplantat och linsbyte, och kan korrigera närsynthet, översynthet, astigmatism och åldersynthet.

Memira Eyecenter erbjuder alltid:
- Snabb behandling
- Trygghetsgaranti
- Möjlighet till delbetalning

Särskilda villkor

För att nyttja erbjudandet behöver bokningen ske via länken. Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. MyBonus kan ej göras ansvarig för innehållet.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Memira registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up