MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

12,50 kr återbäring

Till MonoSurveys

MonoSurveys erbjuder 12,50 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Registrering12,50 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från MonoSurveys

Campaign

Gör dig hörd i konsumentundersökningar

Nu får du 12,5 kr när du blir medlem hos MonoSurveys. Passa på att göra dig hörd i betalda konsumentundersökningar!

*Återbäring ges till nya medlemmar.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 3 dagar och 9 timmar

Om MonoSurveys

MonoSurveys erbjuder kunder en plats där du kan göra din åsikt hörd. Som panelmedlem kommer du att få svara på enkäter, göra intryck och tjäna pengar.

Särskilda villkor

Provision kommer att betalas för medlemmar som inte är svartlistade eller avregistrerade under samma månad. Falska registreringar eller registreringar som har uppkommit genom bedrägerier kommer inte att bli utbetalda. Du får provision om du har fyllt i registreringsformuläret fullständigt och bekräftat e-postadressen.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från MonoSurveys registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up