MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 225 kr återbäring

Till Tryggsam

Tryggsam erbjuder upp till 225 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Bolagsbevakning225 kr
Bolagsbevakning Extra175 kr
Kreditbevakning Familj150 kr
Kreditbevakning150 kr
Kreditbevakning Premium150 kr
Kreditbevakning Bas150 kr
Bolagsbevakning Telefon75 kr

Dela och få Buddy-bonus

Om Tryggsam

Ditt personnummer och din kreditvärdighet är det mest värdefulla du har. Det krävs inte mycket för att en bedragare ska lyckas kapa din identitet eller utföra andra bedrägerier och rasera din kreditvärdighet. Med en Kreditbevakning från Tryggsam får du både kontroll över din kreditprofil och experthjälp om du blir utsatt för alla typer av bedrägerier. Bedrägeri innefattar bland annat ID-kapning, kreditbedrägeri och annonsbedrägeri. Ett vanligt och skrämmande enkelt bedrägeri är att någon använder ditt personnummer, namn eller inloggningsuppgifter för att ta lån eller handla på kredit. Med en Kreditbevakning från Tryggsam får du både kontroll över din kreditprofil och experthjälp om du blir utsatt för alla typer av bedrägerier.

Särskilda villkor

Du måste ha angett ett godkänt personnummer, fått godkänd kreditverifering samt genomgått 14 dagar utan ånger för att få återbäring. Detta är ett nykundserbjudande för dig som startar ett abonnemang.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Tryggsam registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up