MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

150 kr återbäring

Till Hej Albert

Du får 150 kr återbäring på de köp du gör hos Hej Albert. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Medlemskap125 kr150 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Hej Albert

Campaign

25% rabatt på matteapp för alltid + 150 kr i bonus

Nu under Black Week kan du ta del av ett riktigt bra erbjudande hos Albert. Skaffa matteappen idag och testa gratis året ut samtidigt som du får 150 kr i bonus. Vill du fortsätta din prenumeration får du sedan 25% rabatt för alltid!

*Gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 2 dagar och 15 timmar

Om Hej Albert

Albert är en app-baserad utbildningsplattform för barn i åldrarna 3-16 år. De erbjuder digitala utbildningstjänster på prenumerationsbasis i matematik, svenska, programmering och geografi. Sedan starten har de hjälpt över 275 000 familjer med deras barns utbildning – ett förtroende som de är mycket stolta över! Alberts vision är att hjälpa varje barn att lära sig på sitt eget sätt utifrån sin egen kunskapsnivå.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Hej Albert registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up