MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

65 kr återbäring

Till Disneyklubben

Du får 65 kr återbäring på de köp du gör hos Disneyklubben. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Medlemskap65 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Disneyklubben

Campaign

Välkomstpaket + 65 kr i återbäring

Gå med i Disneyklubben idag och få välkomstpaketet utan extra kostnad (porto. 59 kr). Plus 65 kr i återbäring!

*Du får paketet gratis, du betalar endast för porto. Erbjudandet gäller nya kunder.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 88 dagar och 6 timmar

Om Disneyklubben

Skapa Disneymagi hemma med Disneyklubben! Välkomstpaketet är extra innehållsrikt och kostnadsfritt. Du betalar endast 59 kr för porto. De erbjuder ett nytt Disneypaket till samlingen var tredje vecka, du kan själv välja intervall på Min sida. Disneypaketet innehåller en klassikerbok, en bok från Ankeborg, Disneyfigur och ljud-/e-bok i app för endast 209 kr (inkl porto). Om du väljer medlemskap med ljudbok på cd är priset 258 kr (inkl porto).

Särskilda villkor

*Ingen bindningstid eller köpplikt och full ånger- och returrätt. Erbjudandet gäller nya kunder.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Disneyklubben registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up