MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

175 kr återbäring

Till Middagsfrid

Du får 175 kr återbäring på de köp du gör hos Middagsfrid. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Prenumeration150 kr175 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Middagsfrid

Campaign

50% på första kassen + 30% på andra och tredje kassen

Få en kasse fylld med välsmakande recept! Just nu får du 50% på första kassen + 30% på andra och tredje kassen hos Middagsfrid.

*Gäller endast nya kunder.Rabatten kan nyttjas i upp till fyra leveranser och gäller endast nya kunder. Inga bindningstider!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 4 dagar och 8 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Campaign

50% rabatt på första kassen + 25% på 2 stycken

Orkar du inte planera middag? Beställ hem en matkasse från Middagsfrid istället! Nu får du 50% rabatt på första kassen och 25% på de andra två.

*Villkor: Erbjudandet gäller på ordinarie matkassar för nya kunder och på ordinarie pris. Gäller en gång per kund. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 4 dagar och 8 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Middagsfrid

Middagsfrid är matkassen för de som vill äta enkla, goda och inspirerande middagar fyllda med massa grönsaker och klimatsmarta menyer. Hos oss kan man vara säker på att man får hem recept och råvaror skapade och utvalda med riktig kärlek för mat. Och såklart med omtanke för djuren, naturen och vår hälsa.

Särskilda villkor

Återbäring kan ej kombineras med rabattkoder som inte kommer från oss. Du får återbäring som nykund (ej gjort köp på 24 mån).

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Middagsfrid registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up