MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

140 kr återbäring

Till Medox

Du får 140 kr återbäring på de köp du gör hos Medox. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Medox140 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Medox

Campaign

Investera i din hälsa + 140 kr i återbäring

Medox är tillverkat från naturens eget skafferi med blåbär och svarta vinbär som har flera hälsoegenskaper. Beställ Medox idag och betala endast 78 kr för porto och administration. Du får också 140 kr i återbäring.

*Erbjudandet gäller endast nya kunder.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 142 dagar och 6 timmar

Om Medox

Medox är utvecklat i Norge och tillverkat från naturens eget skafferi med blåbär och svarta vinbär. Varje kapsel Medox innehåller 210 mg extrakt av vilda svenska blåbär och svarta vinbär. Blåbär är bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress och bidrar till ögonens normala funktion och synförmåga samt blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation. Svarta vinbär bidrar till immunsystemets och musklernas normala funktion. Beställ hem och prova till halva priset. Du sparar hela 231 kronor.

Särskilda villkor

Medox är ett nykundserbjudande. Det sker en validering av nya kunder av MEDOX® Kundtjänst. Kunder som redan har ett abonnemang, har beställt innan till kampanj-priset samt dubbletter och falska order raderas.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Medox registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up