MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 8% återbäring

Till VetZoo

VetZoo erbjuder upp till 8% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Köp över 1000 kr2%8%
Köp under 1000 kr2%5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från VetZoo

Campaign

Veckans kampanjer + höjd bonus

Spana in veckans kampanjer hos Vetzoo! Passa på att shoppa till din pälskling, nu när du dessutom får höjd bonus på ditt köp.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 14 timmar

Om VetZoo

Hos VetZoo hittar du allt till ditt husdjur, t.o.m. veterinärfoder. När du väljer hemleverans från VetZoo behöver du inte vara hemma för att ta emot paketet, de ställer det utanför din dörr. Du behöver helt enkelt aldrig släpa tunga fodersäckar igen. Fri frakt över 500 kr och de bjuder alltid på gratis bajspåsar när kunder beställer hundfoder.

Särskilda villkor

Det är inte tillåtet att använda rabattkoder som inte har kommunicerats av oss eller som finns aktiva på VetZoos hemsida.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från VetZoo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up