MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

För tillfället har Expedia problem med sin tekniska spårning. Dyker ditt köp inte upp automatiskt kommande veckor så rekommenderar vi att du efterregistrerar köpet så att vi kan skicka in det manuellt till Expedia istället. Tack för ditt tålamod och din förståelse!

Upp till 5.5% återbäring

Till Expedia

Expedia erbjuder upp till 5.5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Hotell5%5.5%
Hyrbil3%
Paketresa1.75%
Flyg0.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Expedia

Campaign

599 kr Hotel Deals

Du får hotellnätter från 599 kr på Expedias Hotel Deals. Dessutom höjd återbäring på hotellbokningar!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 18 timmar

Om Expedia

Expedia är en av världens ledande onlineresebyråer. Expedia ger resenärer tillgång till fler än 510 000 bokningsbara hotell runtom i världen (boutiquehotell såväl som internationella hotellkedjor) och över 400 flygbolag samt ett brett utbud av hyrbilar och aktiviteter.

Särskilda villkor

Återbäring ges inte vid användandet av rabattkoder eller presentkort.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos Expedia registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up