MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

50 kr återbäring

Till Estrid

Du får 50 kr återbäring på de köp du gör hos Estrid. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Ny prenumeration25 kr50 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Estrid

Campaign

Estrid fyller år - spara 15% på rakhyvel!

Fira med Estrid! Nu kan du spara 15% när du som ny kund startar en prenumeration på rakblad.

*Gäller nya kunder. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 76 dagar och 9 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Campaign

Gratis fodral för rakhyvel + dubbel bonus

Köp ett starter kit hos Estrid så får du ett gratis fodral för din rakhyvel!* Just nu får du också dubbel bonus på ditt onlineköp.

*Starter kit-prenumeration måste ligga i varukorgen för att du ska kunna använda rabattkoden. Denna kampanj är endast giltig för köp av nya prenumerationer. Det går inte att kombinera med andra kampanjer/erbjudanden. Giltig t.o.m. 30/6-24.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 14 dagar och 9 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Estrid

Estrid är rakhyvelmärket för alla människor – oavsett varför eller hur ofta du väljer att raka dig. De flesta rakhyvlar använder animaliska biprodukter i sina lugnande remsor, men det gör inte Estrid. Deras remsor innehåller bara vänliga ingredienser aloe vera, sheasmör och kakaosmör.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Estrid registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up