MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 17.5% återbäring

Till Temu

Temu erbjuder upp till 17.5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Ny kund1%17.5%
Återkommande1%1.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Temu

Campaign

Shoppa prisvärda produkter med höjd bonus

Temu är din one-stop-shop för prisvärda produkter perfekta för heminredning, elektronik, djurtillbehör, sport och leksaker. Nu får du höjd bonus på ditt köp!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 41 dagar och 20 timmar

Om Temu

Temu (tee-moo) är en onlinemarknad, som har åtagit sig att erbjuda de mest prisvärda kvalitetsprodukterna för att göra det möjligt för konsumenter och säljare att uppfylla sina drömmar i en inkluderande miljö.

Särskilda villkor

Notera att det kan dröja längre än normalt att få din bonus godkänd hos TEMU. Ditt köp kommer inte spåras om du genomför köpet 24 timmar efter att du gått via oss till butiken.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Temu registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2024 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up