MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 5% återbäring

Till CDON.COM

CDON.COM erbjuder upp till 5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Kläder & Skor4%5%
Sport & Fitness4%5%
Outdoor4%5%
Hem & Trädgård2.5%4%
Musik2.5%4%
Film2.5%4%
Personlig vård2%3.5%
Hushållsapparater2%3.5%
Fordon2.5%3%
Spel2%3%
Leksaker2%3%
Digitala Spel1.5%2.5%
Livsmedel1.5%2.5%
Skönhet1.5%2.5%
Inredning1.5%2%
Böcker1.5%2%
Hemelektronik1%1.5%
Vitvaror1%1.5%
Vuxet3.5%
Annat1%
Bygg & Fritid1%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från CDON.COM

Campaign

Höjd återbäring och nya deals varje dag

Ta del av ett nytt erbjudande varje dag fram till julafton med CDONs spännande julkalender! Just nu kan du dessutom toppa dina fynd hos dem med höjd bonus. Dagens lucka varar från 10:00 till 10:00 dagen efter. Obs! Dagens lucka gäller ett begränsat antal produkter, eller så långt lagret räcker.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 2 dagar och 4 minuter
Campaign

Allt för en fröjdefull jul (med bonus, såklart)

Det är nästan så man kan höra bjällrorna. Nu kan julen officiellt starta, när CDON har samlat alla julprylar för dig att ta del av på ett och samma ställe. Pynt, klappar, filmer med mer - allt med bonus, såklart!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 18 dagar och 18 timmar

Om CDON.COM

CDON är Nordens största varuhus på nätet och här hittar du allt du kan tänka dig, från elektronik och sport till skönhet och hälsa. Du hittar också ett ständigt växande utbud eftersom deras ambition är att förse dig med allt du vill ha till de bästa priserna. Återbäringen du erhåller beror på vilken kategori av produkter du handlar och CDON själva äger rätten att själva bedömma vilken kategori som hör till vilken produkt.

Särskilda villkor

Ingen återbäring utgår för följande kategorier/artiklar:
- Presentkort
- Mobilabonemang
- Snus (tobacco)
- Frakt
- Läkemedel
- Tilläggstjänster

När får jag min återbäring?

Din återbäring från CDON.COM registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up