MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 8.5% återbäring

Till Confident Living

Confident Living erbjuder upp till 8.5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Value Brands6%8.5%
Allmänt3.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Confident Living

Campaign

Upp till 50% rabatt + höjd bonus på value brands

Fynda möbler, inredning & belysning med upp till 50% rabatt under Black Week hos Confident Living. Nu med höjd bonus på Value Brands*!

*Value brands, dvs. produkter under varumärken ConfidentLiving har utvecklat själva (Nordwik, Grit & Grain, Bevenni, IMK, Culinary5, Ekeby Form).

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 9 timmar

Om Confident Living

Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. De erbjuder Sveriges största utbud från svenska och internationella varumärken för alla stilar, alltid med fri frakt. Utbudet innefattar över 35.000 aktiva artiklar. Fri frakt när du handlar för mer än 499 kr samt öppet köp i 30 dagar.

Särskilda villkor

Vi vill göra dig medveten om att rabattkoder som inte kommer från oss, eventuellt inte går att kombinera med din återbäring. Varumärken som ingår i Value brands är: Nordwik (fler kommer).

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Confident Living registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up