MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

10% återbäring

Till Slipskungen

Slipskungen erbjuder 10% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Slipskungen7.5%10%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Slipskungen

Campaign

Höjd bonus och mängdrabatt på bälten

Nu får du höjd bonus hos Slipskungen, där du hittar allt för herrgarderoben! Förutom rimliga styckpriser finns på många varor mängdrabatter: Få exempelvis 2st Svenska läderbälten för bara 490:-, 2st stripebälten för bara 399:- eller 3st armébälten för bara 330:-

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 19 timmar

Om Slipskungen

Slipskungen öppnade sina dörrar i Augusti 2004. Inledningsvis var målsättningen att leverera slipsar till väldigt attraktiva priser. När de i fina affären på gatan kostade en femhundring låg de hos oss på cirka hundralappen. Idag har våra mål växt och vi driver på för att ständigt bredda sortimentet. En komplett butik för herraccessoarer är målet. Vi har kommit en god väg, men har ännu massor att göra. Både nu och när hela bredden är på plats, är ett ständigt arbetande med sortimentet och nyheter en kul och utmanande vardag.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Slipskungen registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up