MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

4.5% återbäring

Till Nordic Choice Hotels

Du får 4.5% återbäring på de köp du gör hos Nordic Choice Hotels. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Nordic Choice Hotels3.5%4.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Nordic Choice Hotels

Campaign

Alla hjärtans dag-paket + höjd bonus

Fira Alla hjärtans dag hos Nordic Choice Hotels! Överraska din partner, bästa vän eller hela din familj med lite bubbel och snacks, en trerättersmiddag och en övernattning med frukost dagen efter. Du får höjd bonus på din bokning veckan ut!

*Erbjudandet gäller alla dagar mellan fredag den 10 februari och söndag den 19 februari. Boka senast 16 februari. Höjd bonus t.o.m. 5/2-23.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 4 dagar och 4 timmar

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels är Nordens störste hotellkedja med över 180 hotell på mer än 100 destinationer. Vi tror at flexibilitet och frihet att kunna välja mellan alternativ är något av det viktigaste vi kan ge våra kunder. Därför jobbar vi kontinuerligt med att hitta nya, bra koncept som gör vardagen enklare, mer effektiv och komfortabel för dig som är gäst hos oss.

Särskilda villkor

För att vara säker på din återbäring ska du fullgöra din bokning via den klickade länken som genereras från MyBonus. Observera att det inte utgår ersättning för unlimited nights. Notera att återbäringen här tar lite längre tid än vanligt innan den blir godkänd.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Nordic Choice Hotels registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up