MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 400 kr återbäring

Till Halebop

Halebop erbjuder upp till 400 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Abonnemang 24 mån400 kr
Abonnemang 12 mån250 kr
Abonnemang utan bindningstid75 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Halebop

Campaign

99kr/mån i 3 månader + 30 eller 60GB surf

Maxa surfen med Halebop i höst! Nu får du ditt 12-månaders-abonnemang för 99kr/mån i de 3 första månaderna. Plus 30 eller 60GB surf.

*Erbjudandet omfattar endast 12-månaders-abonnemang. Gäller t.o.m. 31/10-21.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 14 dagar och 12 minuter

Om Halebop

Halebop är den lilla operatören i Telias fina nät. Redan sedan starten har Halebop funnits online, och de vill ge dig som kund den bästa upplevelsen i de kanaler där du finns. Att Halebop är små gör de snabba. Med raketfart kodar de vad du behöver och vad du tycker är bussigt: Exempelvis fria SMS till hela jordklotet eller oändliga telefonsamtal.

Särskilda villkor

Halebob förbehåller sig rätten att neka återbäring till kunder som de anser är oseriösa och endast tecknas i syfte att erhålla återbäring. Notera därför att återbäringen här tar lite längre tid än vanligt.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Halebop registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up