MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 6.5% återbäring

Till The Body Shop

The Body Shop erbjuder upp till 6.5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Ny kund4%6.5%
Återkommande kund3%5.5%
Adventskalender2.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från The Body Shop

Campaign

Edelweiss Liquid Peel vid köp för 800 kr* + höjd bonus

Shoppa bästsäljande hud- och hårvård nu när du får en Edelweiss Liquid Peel vid köp över 800 kr*! Du får dessutom höjd bonus på ditt köp.

T&Cs: Erbjudandet gäller i perioden 25/4-12/6 2023 i butik och 25/4-13/6 kl 10.00 online eller så långt lagret räcker. Gåvan på köpet är en Edelweiss Liquid Peel (värde 285.-) och erhålls vid köp för minst 800:- efter övriga rabatt är avdragen. Använd koden PEEL i kassan. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller ersättas med en annan vara. Max 1 gåva per kund.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 3 dagar och 11 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om The Body Shop

The Body Shop har ett brett sortiment av kosmetika, hud- och hårvårdsprodukter. Produkterna baseras på naturliga ingredienser. Företaget är emot djurförsök och jobbar aktivt för miljön, mänskliga rättigheter och människors självkänsla.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från The Body Shop registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2023 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up