MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 4% återbäring

Till Lamp24

Lamp24 erbjuder upp till 4% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Allmänt4%
Köp med rabattkod2.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Lamp24

Campaign

Upp till 60% rabatt!

I Lamp24's reakategori på Lamp24.se kan du nu fynda belysning med upp till 60% rabatt. Galet bra, med andra ord. Shoppa loss!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 230 dagar och 12 timmar
Campaign

8% rabatt på köp över 800 kr

Just nu får du 8% rabatt på utomhuslampor – inklusive prisreducerade artiklar – från Lamp24.se när beställningsvärdet överstiger 800 kr.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 50 dagar och 11 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Lamp24

Lamp24 är Europas största online shop för lampor och belysning. Kunder kan enkelt beställa över 30 000 lampor online från Lamp24.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Lamp24 registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up