MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

8.7% återbäring

Till Stayhard

Stayhard erbjuder 8.7% återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Stayhard5%8.7%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Stayhard

Campaign

Upp till 50% rabatt + höjd bonus

Under Black Week får du upp till -50% på stora delar av sortimentet av herrmode hos Stayhard - och höjd bonus på det!

*Gäller på röda priser och så långt lagret räcker.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 1 dag och 9 timmar
Campaign

150 kr rabatt vid köp över 999 kr*

Få 150 kr vid köp över 999 kr hos Stayhard*. Välj bland grymt mycket snyggt herrmode från massor av populära varumärken.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 33 dagar och 9 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Stayhard

Stayhard brinner för stil. Deras viktigaste uppdrag är att se till att du ska hitta kläder som du gillar och som matchar din livsstil. Gå loss bland 200 varumärken och hitta dina favoriter. Stayhard har ett brett utbud som består av kläder, accessoarer, skor, grooming-produkter och träningskläder från både välkända varumärken och dessutom en rad av nya schyssta märken.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Stayhard registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up