MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

30 kr återbäring

Till Kökets box

Kökets box erbjuder 30 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Ny kund30 kr

Dela och få Buddy-bonus

Om Kökets box

Kökets box samlar aktuella livsmedelsprodukter som de tycker är extra spännande. Du får också recept och inspiration som lyfter dina stunder i köket. Innehållet är hemligt... tills du öppnar boxen. I helgmysboxen får du 15-20 produkter (värde ca 350-450 kr) för endast 149 kr (Ord. pris 199 kr). Kökets helgmysbox är proppad med inspiration och spännande smaknyheter i köket. Ingen bindningstid. Fri frakt.

Särskilda villkor

Det är inte tillåtet att använda rabattkoder som inte kommer från MyBonus. Återbäringen gäller endast nya kunder. Återbäring kan inte heller erhållas på "specialboxar" som t.e.x. "Kökets julbak".

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos Kökets box registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterregistrering. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up