MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

2% återbäring

Till Booking.com

Booking.com erbjuder 2% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Boende2%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Booking.com

Campaign

Från 15% rabatt på hotellvistelser

Visst är man resesugen nu? Just nu har Booking.com en kampanj som ger dig minst 15% rabatt på hotellvistelser - hela vägen fram till den 4 Januari 2021.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 30 dagar och 17 timmar

Om Booking.com

Booking.com är marknadsledande i världen inom onlinebokning av boende. Varje dag bokas över 1 200 000 rumsnätter på Booking.com. Booking.com:s webbplats och appar besöks av både affärs- och fritidsresenärer från hela världen. Booking.com garanterar de bästa priserna för alla slags boenden, från små familjeägda pensionat till företagslägenheter och 5-stjärniga lyxsviter. Booking.com erbjuder över 1 miljon aktiva boenden i 227 länder.

Särskilda villkor

Går ej att kombinera med rabattkod eller presentkort. För att erhålla återbäring måste du fullgöra din bokning via den länken som genereras från MyBonus. Återbäring ges inte för köp i Bookings app och inte heller för köp som skapas av de själva.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Booking.com registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up