MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

4% återbäring

Till Kronans Apotek

Kronans Apotek erbjuder 4% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Kronans Apotek4%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Kronans Apotek

Campaign

Nykundskod hos Kronans Apotek

Du får 20% rabatt vid köp av 500 kr. Gäller endas nya kunder och kan ej att kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej receptfria eller receptbelagda läkemedel.

Till kampanjen
Time left Tid kvar på kampanjen: 36 dagar och 16 timmar kvar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Kronans Apotek

Kronans Apotek är övertygade om att hälsa handlar om att må bra - både på insidan och på utsidan. På Kronans Apotek kan du både hämta ut recept och handla produkter från hela deras breda sortiment. Dessutom har de produkter för hela familjen; hudvård, makeup, baby- och barnprodukter till rökavvänjning, djurvård, självtester, intimprodukter och lindring vid olika besvär. Du hittar produkter från kända varumärken såsom: ACO, Löwengrip Care & Color, Eucerin, Idun, Vichy och många fler.

Särskilda villkor

Det är endast tillåtet att använda koder och erbjudanden som finns på Kronans Apoteks hemsida eller som du fått av oss. Återbäringen gäller endast online och erhålls tyvärr inte på läkemedel.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos Kronans Apotek registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är redo att betalas ut till ditt bankkonto 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I undantagsfall kan det dröja längre, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterregistreringar. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning inom 30 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up